Ladakh (India)

Ladakh rondreisDe Ladakh rondreis is een festivalreis: 

het land van de hoge passen

In de Ladakh rondreis maak je kennis met het eeuwenoude boeddhisme en bovendien is het een stukje land van de hoge passen en de groene uitlopers van de Himalaya.  Tijdens rondreizen door dit fascinerende deel van Noord-India geniet je van weidse vergezichten, schitterende bergmeren en talloze boeddhistische kloosters. Ofschoon er vele reden zijn om Ladakh te bezoeken, de weg er naar toe is zeker zo bijzonder. Met de trein naar Amritsar is een belevenis en je brengt een bezoek aan de Gouden Tempel van de Sikhs. Daarna ga je naar Dharamsala en kom je bij het klooster van de Dalai Lama. Samengevat een reis die zeker zeer bijzonder is met vele hoogtepunten.

Ontmoet het Boeddhisme

Maak tijdens deze Ladakh rondreis kennis met de vriendelijke bevolking. Terwijl je in het eeuwenoude schilderachtige Leh verblijft heb je genoeg tijd om de stad te leren kennen. Wandel langs prachtige rotsformaties en maak een trektocht over oude herderspaden. De bewoners van dit verscholen gebied beleven het Tibetaans boeddhisme nog in haar puurste vorm, daardoor wordt Ladakh ook wel Little Tibet genoemd vanwege de grote gelijkenis met Tibet. Besneeuwde bergketens, indrukwekkende vergezichten, uitgestrekte en desolate landschappen, blauwe bergmeren, hoge bergpassen met uitbundig wapperende gebedsvlaggen, mani-muren en stoepa’s. Wil je meer weten over Ladakh klik dan hier.

Ladakh rondreisLadakh rondreis 21 dagen 

Tijdens deze 3-weekse Ladakh festivalreis wissel je bergachtige landschappen af met groene valleien. Je komt op deze Ladakh rondreis niet alleen maar door kleine dorpjes maar ook langs prachtige boeddhistische kloosters. De Indiase regio Ladakh is namelijk buiten Tibet de laatste plek waar het pure Tibetaanse boeddhisme nog wordt beoefend.

Ladakh rondreis

21 DAAGSE LADAKH RONDREIS VAN 4 JULI T/M 24 JULI 2018 € 2395,-

DAGPROGRAMMA>

DATUM & PRIJS >

INFORMATIE >

BOEKEN >

HOME >

“Deze reis was één groot avontuur, met alleen maar hoogtepunten!
De gevarieerdheid van de reis maakte de reis aantrekkelijk.Toen ik thuis was, realiseerde ik me, dat ik me in een overweldigend reisavontuur heb gestort…. 3 weken lang!
Een avontuur in Ladakh, een prachtig gebied met schitterende natuur en cultuur…met doodenge ravijnen en ontelbare haarspeldbochten….en alleen maar lieve, behulpzame, aardige, vriendelijke en mooie mensen, ondanks het feit dat zij weinig tot niets hebben.” Rita 
“Kortom een bijzondere reis die ik niet had willen missen.
Reis vooral zolang als je het fijn vind om te blijven doen”. Aaf 

“Mayke, ik vind dat je echt fantastisch voor ons gezorgd hebt. Als een tijger ging je de keuken in om ervoor te zorgen dat wij goed te eten kregen, dat het schoon genoeg was, en dat we in de beste kamers konden slapen. En er is een hoop achter de schermen geregeld dat ons niet eens is opgevallen. Bedankt voor de goede zorgen!” Roos van Haaften