Ladakh (India)

Ladakh festivalreis: het land van de hoge passen

Een kennismaking met het eeuwenoude boeddhisme

Een stukje land van de hoge passen en de groene uitlopers van de Himalaya. Tijdens rondreizen door dit fascinerende deel van Noord-India  geniet je van weidse vergezichten, schitterende bergmeren en talloze boeddhistische kloosters. Een bezoek aan de Gouden Tempel in Amritsar en het klooster van de Dalai Lama in Dharamsala behoren tot enkele van de hoogtepunten van de groepsreis in Ladakh.

Maak tijdens deze reis door Ladakh kennis met de vriendelijke bevolking, je bezoekt het eeuwenoude schilderachtige Leh waar je genoeg tijd hebt om de stad te leren kennen. Wandel langs prachtige rotsformaties en maak een trektocht over oude herderspaden. De bewoners van dit verscholen gebied beleven het Tibetaans boeddhisme nog in haar puurste vorm. Ladakh wordt ook wel Little Tibet genoemd vanwege de grote gelijkenis met Tibet. Besneeuwde bergketens, indrukwekkende vergezichten, uitgestrekte en desolate landschappen, blauwe bergmeren, hoge bergpassen met uitbundig wapperende gebedsvlaggen, mani-muren en stoepa’s. De  reis eindigt in Srinagar dat aan het blauwe Dal meer ligt en je verblijft hier in een van de kleurrijke woonboten.

LadakhLadakh reis 23 dagen 
Tijdens deze 3-weekse Ladakh festivalreis wissel je bergachtige landschappen af met groene valleien. Je komt op deze rondreis door kleine dorpjes en langs prachtige boeddhistische kloosters.

Bekijk het dagprogramma.

Helaas, te laat! Deze reis is niet meer boekbaar.

23 DAAGSE LADAKH RONDREIS VAN 15 JULI T/M 6 AUGUSTUS 2017 € 2395,-

DAGPROGRAMMA >

DATUM & PRIJS >

INFORMATIE >

BOEKEN >

HOME >

“Deze reis was één groot avontuur, met alleen maar hoogtepunten!
De gevarieerdheid van de reis maakte de reis aantrekkelijk.Toen ik thuis was, realiseerde ik me, dat ik me in een overweldigend reisavontuur heb gestort…. 3 weken lang!
Een avontuur in Ladakh, een prachtig gebied met schitterende natuur en cultuur…met doodenge ravijnen en ontelbare haarspeldbochten….en alleen maar lieve, behulpzame, aardige, vriendelijke en mooie mensen, ondanks het feit dat zij weinig tot niets hebben.” Rita (2016)
“Kortom een bijzondere reis die ik niet had willen missen.
Reis vooral zolang als je het fijn vind om te blijven doen”. Aaf (2016)

“Mayke, ik vind dat je echt fantastisch voor ons gezorgd hebt. Als een tijger ging je de keuken in om ervoor te zorgen dat wij goed te eten kregen, dat het schoon genoeg was, en dat we in de beste kamers konden slapen. En er is een hoop achter de schermen geregeld dat ons niet eens is opgevallen. Bedankt voor de goede zorgen!” Roos van Haaften (2015)