Tibet reis

Tibet reis
De Tibet reis is een wandeling over het dak van de wereld.

Tibet reis: naar het kloppend hart van Azië

Nadat ik eenmaal in Tibet was geweest wist ik het zeker, dit wil ik ook aan andere reizigers laten zien. En zoals ik al mijn reizen samenstel is ook deze reis met grote zorg samengesteld en nét iets meer. Bij deze reis bezoek je Tibet, Nepal en een vleugje China. Je start met een bezoek aan de beroemde Panda-beren in Chengdu en daarna stap je op de hoogste spoorlijn ter wereld. Een reis door een afwisselend landschap naar het Dak van de Wereld. Het is niet alleen een spectaculaire tocht van drie dagen door een onherbergzaam gebied maar je komt zo langzaam op hoogte. Je stapt in Lhasa uit en bent in de wereld van de Tibetanen. De mooiste route naar Tibet én bovendien kan je heel gemakkelijk aan de hoogte wennen. Een geweldige ervaring.

Tijdens het rondreizen door Tibet en Nepal ervaar je de schoonheid van het Azië waar de tijd heeft stilgestaan. De vele boeddhistische kloosters, de pagode-tempels en paleizen en daarnaast de machtige sneeuwtoppen van de Himalaya maken rondreizen over het Dak van de Wereld tot een indrukwekkende ervaring.

Brand tijdens je rondreis een wierookstokje in ’s werelds bekendste boeddhistische tempel de Jokhang. Dwaal door het paleis van de Dalai Lama en loop meditatieve kora’s (rondes) rondom boeddhistische tempels, net als de Tibetanen. Vervolgens beleef je de eenvoud van hun leven op het platteland en reis langs de hoogtepunten van de Himalaya. Bovendien sta aan de voet van de hoogste berg ter wereld, de Mt. Everest.  Ervaar de rijkdom van de Nepalese koningssteden en wandel door de Kathmandu-vallei.  Mayke Tours neemt je mee naar het kloppend hart van Azië.

Beleef de Tibet reis, een ervaring.

Tibet reis

24 DAGEN NAAR TIBET EN NEPAL VAN 23 OKTOBER T/M 17 NOVEMBER 2017 € 3150,–

DAGPROGRAMMA >

DATUM & PRIJS >

INFORMATIE >

BOEKEN >

HOME >