Tibet reizen

TibetTibet en Nepal reis: naar het kloppend hart van Azië

Reizen over het Dak van de Wereld

Bij de Tibet reis bezoek je Tibet, Nepal en een vleugje China. Je start met een bezoek aan de beroemde Panda-beren in Chengdu en daarna stap je op de hoogste spoorlijn ter wereld en ga je door een afwisselend landschap naar het Dak van de Wereld. Een spectaculaire tocht van drie dagen door een onherbergzaam gebied in China. Zo langzamerhand kom je op hoogte en stap je in Lhasa in de wereld van de Tibetanen. De mooiste route naar Tibet en je kan heel gemakkelijk aan de hoogte wennen. Een geweldige ervaring.

Tijdens het rondreizen door Tibet en Nepal ervaar je de schoonheid van het Azië waar de tijd heeft stilgestaan. De vele boeddhistische kloosters, de pagode-tempels en paleizen en de machtige sneeuwtoppen van de Himalaya maken rondreizen over het Dak van de Wereld tot een indrukwekkende ervaring.

Brandt tijdens je rondreis een wierookstokje in ’s werelds bekendste boeddhistische tempel de Jokhang. Dwaal door het paleis van de Dalai Lama en loop meditatieve kora’s (rondes) rondom boeddhistische tempels, net als de Tibetanen. Beleef de eenvoud van hun leven op het platteland en reis langs de hoogtepunten van de Himalaya. Ervaar de rijkdom van de Nepalese koningssteden en wandel door de Kathmandu-vallei.  Mayke Tours neemt je mee naar het kloppend hart van Azië.

Tibet

24 DAGEN NAAR TIBET EN NEPAL VAN 10 OKTOBER T/M 2 NOVEMBER 2017 € 3150,–

DAGPROGRAMMA >

DATUM & PRIJS >

INFORMATIE >

BOEKEN >

HOME >