Een reis op maat

reis op maat

Een reis op maat is een maatwerkreis en kan naar de landen:

Ethiopië, Ladakh, Tibet en  Myanmar.

IMMERS JE DROOMREIS WORDT NU WERKELIJKHEID

Of het nu om twee personen gaat die op zoek zijn naar een exclusieve privé tour of met een groep vrienden een interessante reis wil maken, ik kan aan veel vragen voldoen en de reis op maat moet passend zijn voor jullie. Aangezien ik in alle landen zelf heb rondgereisd, kan ik optimaal adviseren. De programma’s stel ik af op de wensen van de reiziger en ik ontwerp het liefste een route die past als een jas. Gesteld dat je houdt van luxe hotels of liever een eenvoudig klein hotel met daarbij een lekker ontbijt of een diner op een speciale dag, het komt voor elkaar. Maar ook het uitzoeken van transport van auto, bus, boot of trein behoort tot de mogelijkheid. Je interesse in een aparte excursie mag niet ontbreken zodat je terugkomt met een geweldige ervaring, dat allemaal hoort bij het samenstellen van een reis.

Een voorbeeld van een reis op maat naar Ethiopië:

Een 12-daagse individuele reis voor twee personen door het Noorden van Ethiopië met Engels sprekende chauffeur inclusief alle hotels is immers voor € 3.750,- bij bezetting van twee personen. Ga je met drie of vier personen dan wordt het uiteraard een stuk gunstiger. (alleen als je kiest voor eenvoudige hotels).

Vandaar dat de gasten bij Mayke Tours over de reis op maat het volgende vertelde:
8 september 2017. “Dankzij je betrokkenheid werd onze familie- rootsreis een zeer persoonlijke, afwisselende en nooit te vergeten reis, gecombineerd met een brede kennismaking van het land Ethiopië, de cultuur, natuur en de mensen! Het gemiddelde cijfer voor de reis: een dikke 10! Fantastische tijd gehad.”
Fam. B. uit Middelburg

Een voorbeeld van een reis op maat naar Myanmar:

Een rondreis van 2 weken voor twee personen naar de hoogtepunten van Myanmar met een Engels sprekende chauffeur inclusief alle hotels voor € 3245,- (alleen als je kiest voor eenvoudige hotels).

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden zoals een wandeltocht in de bergen of de laatste dagen in een luxe resort aan de kust. Wij zoeken het samen met je uit en daarom vinden wij het fijn om met je aan de tafel te zitten.

Wil je een impressie van de Noord Ethiopië tour? Klik dan HIER

Individuele reis

 

Persoonlijke gegevens

 

De reis wordt met passie samengesteld door Mayke Tours

INDIVIDUEEL OP REIS WORDT EEN REIS OP MAATEen reis op maat