Over mij

Bijzondere reizen. Samen met de lokale bevolking de foto bekijken.

Mayke bekijkt de foto’s met de lokale bevolking

Rondreizen en de wereld ontdekken: mijn passie

Reis met mij mee en wordt ook een ontdekkingsreiziger

Rondreizen en de wereld ontdekken.
Dat is mijn grootste passie. Een passie die ik graag met anderen deel. Ruim vijftien jaar geleden kreeg ik het idee om vrienden mee te nemen op mijn rondreizen. Inmiddels organiseer ik ieder jaar groepsreizen, maar verzorg ook individuele reizen naar de vier bijzondere bestemmingen: Ethiopië, Tibet, Myanmar en Ladakh (India). Tijdens de groepsreizen neem ik mijn reisgezelschap mee naar plekken waar ik zelf ben geweest en die ik de moeite waard vind om met anderen te delen. Soms zijn het ook ontdekkingsreizen en kom je écht op plekken waar nog weinig toerisme is of gebieden die nog niet lang zijn opengesteld voor het toerisme.

Rondreizen vind ik ontdekken en genieten

Van een rondreis maak ik graag een echte ontdekkingsreis. Ik geniet er van om steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken en om mensen mee te laten genieten als ik iets heb gezien. Voor mij is een rondreis een ontdekkingsreis, vol onverwachte ontmoetingen en met alle tijd om te genieten van de mooiste plekjes op aarde.

Rondreizen met verrassende ontmoetingen

Tijdens mijn groepsreizen bezoek ik uiteraard ook de grote toeristische attracties. Daarnaast staan onontdekte plekjes en ontmoetingen met de lokale bevolking op het reisprogramma van een rondreis, of het nu een actieve groepsreis is of een luxe reis op maat. Dus heb je zin in een ontdekkingsreis naar de mooiste plekjes in Ethiopië, Tibet, Myanmar of Ladakh? Pak dan je tas of koffer en ga met mij mee!

HOME>